Campina Residence, parte din Alfa Group: Yigal Zohar despre experiența locativă superioară oferită de proiect

Campina Residence, un complex rezidențial de prestigiu dezvoltat de Alfa Group sub conducerea lui Yigal Zohar, este conceput pentru a oferi o experiență locativă superioară rezidenților săi. Printr-o combinație de design modern, facilități de top și o locație excelentă, Campina Residence își propune să stabilească noi standarde în locuirea de lux.

Filosofia lui Yigal Zohar: Excelență în Experiența Locativă

Yigal Zohar, liderul Alfa Group, subliniază importanța creării unei experiențe locative de excepție pentru fiecare rezident. La Campina Residence, fiecare detaliu este atent planificat pentru a oferi confort, eleganță și funcționalitate, toate menite să îmbunătățească calitatea vieții.

Design Modern și Inovator

Apartamentele din Campina Residence se remarcă prin designul lor modern și inovator. Fiecare spațiu este gândit pentru a maximiza confortul și a oferi un ambient plăcut:

 • Interioare spațioase: Apartamentele sunt proiectate pentru a oferi spații generoase, cu o distribuție funcțională și estetică.
 • Finisaje de înaltă calitate: Materialele utilizate sunt de cea mai înaltă calitate, asigurând durabilitate și un aspect elegant.
 • Mobilier modern: Fiecare locuință este proiectata asa fel incat sa fie echipată cu mobilier modern, care adaugă un plus de confort și stil.

Facilități de Top

Campina Residence oferă rezidenților o gamă variată de facilități de top, menite să asigure un stil de viață confortabil și relaxant:

 • Săli de fitness: Dotate cu echipamente de ultimă generație, sălile de fitness sunt disponibile pentru toți rezidenții.
 • Spații verzi: Grădinile și parcurile din cadrul complexului sunt locuri ideale pentru plimbări și recreere.

Locație Strategică

Amplasarea Campina Residence este un alt factor care contribuie la experiența locativă superioară:

 • Accesibilitate: Complexul este situat în apropierea principalelor rute de transport, facilitând accesul rapid către diverse puncte de interes din oraș.
 • Proximitatea facilităților urbane: Rezidenții au la dispoziție numeroase magazine, restaurante, școli și spitale în imediata vecinătate.

Tehnologii Moderne

Utilizarea tehnologiilor moderne este un aspect esențial al Campina Residence, contribuind la confortul și siguranța rezidenților:

 • Sisteme inteligente de securitate: Complexul este echipat cu sisteme de securitate de ultimă generație, care asigură siguranța locatarilor.
 • Automatizări: Apartamentele sunt dotate cu soluții de automatizare care permit controlul facil al iluminatului, temperaturii și altor funcții esențiale.

Suport Post-Vânzare de Calitate

Campina Residence se angajează să ofere suport continuu rezidenților săi, asigurându-se că aceștia beneficiază de o experiență locativă fără griji:

 • Mentenanță și reparații: Echipa de mentenanță este disponibilă pentru a rezolva rapid orice problemă tehnică.
 • Consultanță și suport: Rezidenții pot apela la echipa de suport pentru orice întrebare sau nevoie legată de locuință.

Contribuția Bros Construct SRL la Calitatea Proiectului

Realizarea unui proiect de asemenea amploare și calitate a fost posibilă datorită colaborării cu Bros Construct SRL, un constructor de renume, recunoscut pentru profesionalismul și excelența în execuție.

Experiența și Expertiza Bros Construct SRL

Bros Construct SRL, fondată în 1992, a demonstrat de-a lungul anilor capacitatea de a livra proiecte de înaltă calitate, integrând soluții inovatoare și tehnologii avansate. Contribuția lor la Campina Residence a fost esențială pentru atingerea standardelor înalte stabilite de Alfa Group.

Certificări și Domenii de Activitate

Bros Construct SRL activează în diverse domenii, inclusiv construcții rezidențiale, clădiri de birouri și managementul proiectelor. Compania deține certificări ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 și OHSAS 18001:2007, reflectând angajamentul lor față de calitate și siguranță.

Proiecte Notabile Realizate de Bros Construct SRL

Portofoliul Bros Construct SRL include proiecte remarcabile, cum ar fi imobilul de locuințe Mihai Viteazu Rezidence din Brașov, ansamblul de locuințe Transilvania Residence din Brașov, extinderea Hotelului Mărgăritar din Bușteni si extinderea Hotelului Foisorul cu Flori din Sinaia., toate realizate cu o atenție deosebită la detalii și la cele mai înalte standarde de calitate.

Campina Residence, parte din Alfa Group, sub conducerea lui Yigal Zohar, oferă o experiență locativă superioară, datorită designului modern, facilităților de top și suportului continuu post-vânzare. Colaborarea cu Bros Construct SRL a fost esențială pentru succesul acestui proiect ambițios, asigurând calitatea și durabilitatea construcțiilor. Campina Residence este alegerea ideală pentru cei care caută un loc de locuit de înaltă calitate, unde fiecare detaliu este gândit pentru confortul și satisfacția rezidenților.

Pentru detalii suplimentare despre Campina Residence și pentru a programa o vizionare, contactați echipa de vânzări la adresa de email [email protected] sau sunați la numărul de telefon 0732 300 300.